Éva egy kötetlen, beszélgetéssel egybekötött előadást tartott, melyben saját anyaságán keresztül próbálta az anyukák figyelmét felhívni - és ezáltal bíztatni is őket -, hogy az "elég jó" szülőség és a válaszkész nevelés elveit követve mindig a gyerekeink igényeit tartsuk szem előtt, így biztosíthatjuk számukra a legideálisabb fejlődést. A délelőtt folyamán sorra vettük a gyerekek életkor szerinti alvásidejét, szokásait, azt, hogy milyen tényezők befolyásolják az alvási ciklust, annak időtartamát és beszélgettünk az ideális alvási feltételékről is. Mesekönyvek ajánlásával hangsúlyozta az olvasás minél kisebb korban történő beépítését a napirendünkbe, amely az alvási rituálénk egy fontos pontjává is vállhat, segítve az alvásra hangolódás folyamatát. Az előadás végén az anyukák megosztották egymással saját tapasztalataikat, nehézségeiket és tanácsot, segítséget kaphattak a szakembertől.

Köszönjük Évának, hogy eljött hozzánk kisfiával, Nándival! Az őszi Baba-mama délelőttünk egyikén ismét találkozhatnak vele a résztvevők.

Baba-mama délelőttjeink folytatódnak, április végén újabb előadással várunk minden kedves érdeklődőt a Gyerekkönyvtárba!