Első alkalommal a legifjabb szavalók léptek a közönség és a zsűri elé. Ahogy Szép Renáta - a zsűri elnökeként - elmondta, a kis versmondók nagyon felkészülten, bátran adták elő a szabadon választott műveket. Az életkorukhoz és személyiségükhöz passzoló versek választásával mindenki ügyesen szerepelt, így nem volt egyszerű rangsort állítani. A produkciókat idén is hozzáértő és elkötelezett zsűri értékelte: Szép Renáta és Lőrincz Miklós mellett, idén új tagként csatlakozott az ítészekhez Keserüné Becker Ibolya, nyugdíjas magyar nyelv és irodalom szakos tanár.

Ezen a pénteken az alábbi eredmények születtek:

1. osztály:

I. helyezett: Tóth Adél (1.c, Szentgotthárdi Arany János Ált. Isk.)

II. helyezett: Sekulic Zoé (1.o., Szent G. Ált. Isk. és Gimn. Magyarlak-Csörötnek Ált. Iskolája)

III. helyezett: Dobos Nara (1.c, Szentgotthárdi Arany János Ált. Isk.)

Különdíjasok: Hermánszky-Németh Levente (1.a, Szentgotthárdi Arany János Ált. Isk.) és Mesics Lőrinc (1.o. Szent Gotthárd Általános Iskola)

 

2. osztály:

I. helyezett: Illés Panna (2.b, Szent Gotthárd Általános Iskola)

II. helyezett: Lovenyák Loretta (2.a, Szent Gotthárd Általános Iskola)

III. helyezett: Szigeti Zente (2.a, Szent Gotthárd Általános Iskola)

Különdíjasok: Horváth Zita (2.o.,Szent G. Ált. Isk. és Gimn. Magyarlak-Csörötnek Ált. Iskolája) és Kukor Máté (2.a, Szent Gotthárd Általános Iskola)

 

Szeretettel gratulálunk a díjazottaknak és az összes versmondónak! Köszönjük a tanító nénik és a szülők támogatását! Várunk vissza benneteket jövőre is!